Personvernerklæring

Hvem vi er

Biobe AS er en utvikler og produsent av plastprodukter. Vi selger også egne produkter gjennom nettbutikk.

Postadresse:
Biobe AS
Postboks 1425,
1602 FREDRIKSTAD

Besøksadresse:
Kampenveien 5
1618 FREDRIKSTAD

Telefon: +47 69 35 10 21
Org nr: NO 984 329 881 MVA

Vår nettstedsadresse er: http://www.biobe.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer
Det er ikke anledning til å legge inn kommentarer på denne siden.
Media
Det er ikke lagt opp til å laste opp eller ned media fra denne siden.
Kontaktskjemaer
Hvis du tar kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet i nettbutikken
ønsker vi at du fyller ut:
Firma (om du representerer et firma)
Fornavn og etternavn
Telefon
E-post
Melding

Du må ikke fylle ut alle feltene, men det er lettere for oss å gi deg en god kundeopplevelse om du gjør det. De feltene du må fylle ut så vi kan svare på din henvendelse er e-post og melding.
Disse dataene blir ikke brukt til markedsføring, og blir ikke delt med 3. part.
Denne informasjonen blir slettet etter et år.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn informasjon i nettbutikken, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å skrive inn denne informasjonen på nytt neste gang du bruker nettbutikken. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Nettbutikk

Du kan velge å handle hos oss uten å opprette konto.
Du kan også fjerne personopplysninger fra dine ordrer.
Inaktive kontoer blir slettet etter 6 mnd. Fullførte ordre blir slettet etter 6 mnd, kansellerte og mislykkede ordre etter 2 dager.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Til analyse av trafikken på biobe.no bruker vi Google Analytics.
Google Analytics er sertifisert etter den uavhengige sikkerhetsstandarden ISO 27001 som er en av verdens mest anerkjente standarder for overholdelse av regler.
Biobe samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på biobe.no til analyse.
Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Biobe vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Biobe. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. Et eksempel på dette er ved betaling med kort.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på biobe.no, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen. I vår nettbutikk er det kun mulig å handle som gjest.
Alle brukere må derfor ta kontakt med oss om de ønsker å fjerne sine egne personopplysninger. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Du kan be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi sender ingen opplysninger om deg da vi ikke har dette på vår side. (eks kommentarer)

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Frederik Dobisek på e-post personvern@biobe.no.
Ønsker du at Biobe sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av Biobe, så ta kontakt med oss på e-post personvern@biobe.no
Postadresse:
Biobe AS
Postboks 1425,
1602 FREDRIKSTAD

Tilleggsinformasjon

Arkivering av personopplysninger
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Biobe har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, implementering av organisatoriske og fysiske tiltak, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.
Du kan være trygg på at Biobe lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 30. mai 2018