Info om våre produkter

/Info om våre produkter
Info om våre produkter2019-05-31T13:31:15+00:00

Møbelvinkler fremstilles i termoplast og benyttes til sammenføyning av tre produkter som skap og møbler. Biobe AS vinkler er stabile og sterke.

GRP FLENSER

Biobe AS løsflenser produseres i 50% glassfiberarmert SMC materiale som er velegnet til bruk i kjemiske og korrosive miljøer. Disse egenskapene kombinert med lett vekt, høy styrke og god overflatefinish gjør flensene til et godt valg til de fleste formål.

Skap fra Biobe AS benyttes til en rekke formål innen transport, industri, skip & offshore. Skapene benyttes primært til oppbevaring av sikkerhet og redningsutstyr og leveres med eller uten innredning. I tillegg kan skapene og kan skreddersys etter ønske. Valg av riktige materialer med høy styrke og bestandighet har gjort skapene til et første valg i krevende miljøer.

De fleste av Biobe AS skap er fremstilt i glassfiberarmert polyester (GRP) som kjennetegnes ved høy mekanisk styrke, god formbarhet og dimensjonsstabilitet samt god bestandighet mot omgivelsene.

TANKLOKK

Tanklokk produseres i formpresset kompositt materiale og benyttes primært som lokk til tanker, cisterner og beholdere. Tanklokkene er dimensjonert for at de skal tåle høy belastning uten å bryte sammen.