BEWI PALLET

Biobe BEWi pall

A ground-breaking freight solution for seafood exporters. Every day, thousands of pallets loaded with fresh seafood in EPS boxes are exported by planes worldwide. The eps boxes are manually stacked on PMC-loading units and loaded into planes for shipping to its destinations. At the destinations the EPS-boxes are manually unloaded and stacked on pallets for further distribution.

Go to product

CO2/SO2-RENSING

Biobe Co2 So2 rensing

Vi er en erfaren leverandør med et bredt spekter av løsninger for Co2 og So2 rensing. Biobe har hjulpet industri over hele verden i mer enn 25 år og dette gir oss en unik erfaring og konkurransefortrinn.

Les mer om våre renseprodukter

VENTILASJON/VENTILER

Biobe ventilasjon ventil

Biobe har laget kvalitetsventiler til vegg, takk og vinduer i mange år. Biobe ventilen er bestselgeren av vindus/spalteventiler. Grunnen til dette er den gode kvaliteten og den klassiske designen. I tillegg leveres den i et spekter av variasjoner og lengder.

Se utvalget

MØBELVINKLER

Biobe produkter møbelvinkler plastvinkler

Møbelvinkler fremstilles i termoplast og benyttes til sammenføyning av tre produkter som skap og møbler. Biobe AS vinkler er stabile og sterke.

Se utvalget

GRP FLENSER

Biobe produkt grp flens

Biobe AS løsflenser produseres i 50% glassfiberarmert SMC materiale som er velegnet til bruk i kjemiske og korrosive miljøer. Disse egenskapene kombinert med lett vekt, høy styrke og god overflatefinish gjør flensene til et godt valg til de fleste formål.

TANKLOKK

Biobe produkt tanklokk

Tanklokk produseres i formpresset kompositt materiale og benyttes primært som lokk til tanker, cisterner og beholdere. Tanklokkene er dimensjonert for at de skal tåle høy belastning uten å bryte sammen.