Markedene, kanaler, nisjer og geografi

Hjem/Marked/Markedene, kanaler, nisjer og geografi
Markedene, kanaler, nisjer og geografi 2017-03-06T12:45:33+00:00

Biobe AS betjener en rekke forskjellige markeder innen ulike bransjer. Enkelte markeder er mer fremtredende. Se illustrasjon.

For Biobe AS handler det først og fremst om å utvikle og produsere riktige produkter som tilfredsstiller kundenes krav til funksjon og ytelse.

Som leverandør av deler og komponenter til industribedrifter i inn og utland betjener bedriften en rekke forskjellige bransjer og markedet. Markedsfordelingen vil variere sammen med eksportandelen som er å regne som betydelig.

Biobe AS er en kompetent eksportbedrift som er godt vant med å kommunisere på engelsk og tysk.

Selv om Biobe AS er å regne som en allround produsent har bedriften opparbeidet seg viktig kompetanse innen mange felt. Dette kan være seg produktområder, markeder og innen bruk og prosessering av forskjellig materialer. Denne kompetansen ønsker vi skal komme våre kunder til gode til felles nytte noe vi gjerne forteller mer om.

Gjennom flere år har Biobe AS levert til kunder i Asia og fjerne deler av kloden. Med en effektiv og automatisert produksjon er bedriften i stand til å oppnå konkurransedyktige priser for høykvalitetsprodukter som er produsert etter strenge normer og krav. Med konkurransedyktige betingelser også på transport og logistikk kan bedriftene levere produkter med et globalt perspektiv.

Ventilations – Wall and roof vents
biobe-web-kanal-spalteventil

Furniture components
Biobe furniture

Antenna radomes
Biobe antenna radome

Electro, telecom
Biobe Electro telecom

Transportation
Biobe transportation

 

Biobe Railway components Factsheetbiobe markedskanal railway

Sports and leisure
Biobe onefoot

Electric power
Biobe power supply

Ship and offshore
Biobe offshore

Defense material
biobe-web-kanal-defence